About us

ABOUT US

Beauty bank

OUR STORY

Het verhaal begint bij mij, Demi.

Begonnen in 2006 als wimper en wenkbrauw styliste aan huis. Uiteindelijk volledig voor mijzelf begonnen en een winkel pand omgetoverd tot kleding winkel/salon genaamd ‘’Rock ’n Gold’’.

In 2020 kwam Sharon op mijn pad en sinds dien onafscheidelijk. We vormen samen een goed duo en al gauw werd de beauty een prioriteit.

De kleding besloten wij als bij verkoop te houden, zodat wij de rest van onze energie konden stoppen in het nog mooier maken en laten voelen van vrouwen.

We zijn allebei gediplomeerd visagiste en echte skin care junkies. Ook houden wij van een goed gesprek en vinden wij het allerleukste iemand met een goed gevoel de deur uit laten gaan.

Toen kwam Noa op ons pad. Onze nagelstyliste. Iemand met dezelfde visie en een hele gezellige meid. Ons team voelt nu compleet.

Wij geloven dat je het beste gebruik kan maken van jouw eigen schoonheid. Wat past het beste bij jouw gezicht, hoe houden wij jouw nagels en wimpers mooi gezond? Hoe ga jij nog meer stralen? Let’s plan a date! 😉

 

ALTIJD OP DE HOOGTE VAN DE NIEUWSTE TRENDS EN PRODUCTEN

THE BEAUTY BANK NIEUWSBRIEF!

    THE BEAUTY BANK STORE • SINCE 2019

    ONZE SALON

    Sinds 2019 zijn we te vinden in Almere met onze geheel nieuwe beauty store! Je kunt bij ons terecht voor advies en natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor een beauty behandeling. Kom snel een keertje langs je bent van harte welkom!