BEHANDELINGEN

WIMPERS

WIMPEREXTENSIONS

Mooie, lange, gekrulde wimpers.

Met Lash extensions heb je geen mascara meer nodig en creëer je een intense, volle maar natuurlijke oog opslag.

Wij kijken samen naar de vorm van de ogen en wat de natuurlijke wimpers kunnen dragen.

We adviseren welke dikte, lengt en krul bij de ogen past en luisteren natuurlijk naar de wensen van de klant.

We plaatsen de haartjes één voor één.

Voor een wat vollere/fluffy look kun je ook kiezen voor een volume of een mix set. Met deze methode mixen wij een op een haartjes met dunnere volume haartjes wat een ‘’extra’’ effect geeft.

Lash extensions zijn niet schadelijk voor de natuurlijke wimper mits je de juiste nazorg toepast. Dit bespreken wij allemaal tijdens de behandeling.

LASHLIFTING

Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te liften en krullen, zonder gebruik te maken van tangen, klemmen of wimperextensions.

Met lashliften creëer je een mooie, open blik en door de vitamines en keratine krijgen de wimpers extra volume.

Dit is een natuurlijke behandeling en beschadigd de wimpers niet.

LASER ONTHAREN

Laserontharing is een van de meest voorkomende manieren om voorgoed van ongewenst haar af te komen, vooral in de ontwikkelde landen tegenwoordig. Het gebruik van de Syneron Laser is een medische procedure waarbij gebruik wordt gemaakt van een intense, pulserende lichtstraal. Bij deze procedure gaat de laserstraal door de huid naar elk haarzakje. De intense plaatselijke hitte die door de laserstraal wordt gegenereerd, beschadigt de haarzakjes en voorkomt op zijn beurt de hergroei van haar.

WENKBRAUWEN

SHAPEN

Bij het shapen van de wenkbrauwen kijken wij wat er bij de vorm van het gezicht past. We meten, waxen, epileren en knippen.

TINT/HENNA

Wil je een volle, gekleurde wenkbrauw? Dan kan je er voor kiezen om de wenkbrauwen te verven. De dons haartjes die niet met het blote oog te zien zijn worden ook mee geverfd zodat ze extra strak en vol ogen.

De meeste wenkbrauwen verven wij met henna, omdat de kleur intenser is en langer blijft zitten dan normale verf.

BROW LIFTING

Brow lifting is de nieuwe trent om je wenkbrauwen permanent te stylen. Ze zien er dikker, voller, rechter en gekamd uit na de behandeling.

Het effect blijft ongeveer 6 weken zitten.

FULL BROW TREATMENT

Wil je een perfect gestijlde wenkbrauw? Kies dan voor een full brow treatment.

Hierbij passen wij de brow lift toe, shapen we de wenkbrauwen in vorm en geven ze een perfect tintje.

NAGELS

BIAB

BIAB nagels zijn dé trend van tegenwoordig. Maar wat is het precies?

BIAB staat voor Builder In A Bottle. Het is een verstevigende gel voor op de natuurlijke nagels met een natuurlijke uitstraling en een prachtige glans. Het maakt je nagels gezonder en stimuleert het doorgroeien. BIAB is hierdoor ook zeer geschikt voor nagelbijters.

Wil jij ook mooie, stevige en verzorgde eigen nagels? Kies dan voor een BIAB behandeling

PERMANENTE
MAKE-UP

Permanente make up is dé perfecte oplossing als je op wilt staan met ready to go wenkbrauwen of perfect gekleurde en gevormde lippen. PMU blijft 1 tot 2 jaar zichtbaar in de huid. Zo kun je langdurig genieten van het resultaat en zien jouw wenkbrauwen er altijd perfect uit. Zelfs tijdens het sporten, zwemmen of in de sauna. Met meer dan 6 jaar ervaring zijn wij de specialist op het gebied van PMU

LIPPEN

Bij lippigmentatie brengen wij door middel van een permanente make up machine inkt aan in de huid. Met een ultra fijne naald brengen wij het pigment aan in de lippen.

Er zijn verschillende redenen om je lippen te pigmenteren. Denk aan asymmetrie of een onregelmatige lip contour, kleur of vorm. Of wil jij simpelweg altijd verzorgde lippen?

Ook kunnen we door middel van lip shading en op de witte lip contour werken de lippen optisch voller laten lijken.

Heb jij last van donkere lippen en wil jij deze lichter maken? Dit kan, alleen dat is wel een proces van meer behandelingen. De eerste (soms tweede) behandeling is puur om de lip kleur te corrigeren. De tweede en derde behandeling is om de gewenste kleur toe te voegen.

WENKBRAUWEN

OMBRE POWDER BROWS

Dit is de nieuwe trend van het moment op het gebied van PMU en wenkbrauwen. Door middel van hele kleine pixels die vanaf de staart naar de aanzet word aangebracht. Krijg je een hele natuurlijke en zachte uitstraling.

Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof jij jouw wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi permanent. Dat houdt in dat na ongeveer 1,5 jaar de wenkbrauwen opnieuw moeten worden bijgewerkt om de kleur weer op te frissen.

HAIRSTROKE TECHNIEK

De hairstroke techniek is een hele natuurlijke manier van pigmenteren. Door middel van een nano naald kunnen wij de wenkbrauwen invullen met haartjes. Dit is een hele mooie techniek voor mensen die bijvoorbeeld net een paar haartjes missen of gewoon vollere wenkbrauwen willen.

Deze behandeling is niet geschikt voor ieder huidtype. Daarom kijken onze specialisten altijd of jouw huid geschikt is. Laat je altijd adviseren!